Eve's Venture County - The Too Good To Hurry Eve.

Precis min luck

Mitt liv i ett nötskal
I dag hände allt i en sån ordning att jag bara kunde skratta åt det när jag kom hem eftersom att denna dagen är ett praktexempel på hur mitt liv ser ut. Verkligen my luck. 

Okej så dagen började med att vaknade med dreggel över hela kudden och efter dom där fyra sekunderna som det tar innan man vet vem och vart man är så inser jag att jag har försovit mig och måste åka NU för att hinna i tid till jobbet. Jag flyger upp från sängen och tänker att jag ska smälla två flugor i en smäll genom att borsta tänderna och kissa på samma gång, men det slutar med att jag tappar tandborsten i toaletten. BRA! 

Sen springer jag föra att hinna till bussen och på vägen trampar jag ner i ett hål och stuckar foten. BRA! 
Jobbet gick helt okej ändå, jag ska inte klaga på det. Det ända intressanta som hände var att jag skar mitt finger på ett pappersark och tappade ett glas så att det gick i tusen biter. Men förutom det så hände inte så mycket direkt. Efter att jag slutat så skulle jag gå och handla mat för de kommande veckorna och det blev en hel matvaror som sedan skulle transporteras hem via buss och dessutom ligger busshållplatsen på andra sidan av köpcentrumet där jag jobbar. Den sträckan jag var tvungen att gå med mina matkassar var hemsk! Och på vägen mötte jag en gammal tant som skulle hoppa in i en taxi men hon kunde inte komma in så jag stannade för att hjälpa henne och då gick mina matkassar sönder. Så typiskt mig och jag känner att det bara händer mig - att jag ska hjälpa någon och så händer det något så att någon måste hjälpa mig.